Vid eventuell retur står du själv för frakten. Då vi arbetar med levande material kan viss variation i ditt material skilja sig från det som används på bilder/filmer.

Vi skickar med PostNord och Schenker. I de fall din beställning ryms i brevlåda (Varubrev) sker leverans direkt till dig. I annat fall levereras din försändelse till Ombud.

Kursanmälan är bindande. Vid ombokning tillkommer en avgift om 95:-(Kvällskurser), 195:- (Florist för en dag och 395:- (Prova på kurs / trädgårdsdesignkurs) per bokad plats. En bokad plats är ej personlig utan kan överlåtas. Vid uteblivande från kurstillfället är platserna förbrukade. Vid för få anmälningar eller annat som ligger utanför vår kontroll kan vi tvingas ställa in kursen. I detta fall återbetalas kursavgiften, alternativt erbjuds ombokning. Vid ombokning måste kunden kontakta Jenny Strandh Blomsterdesign AB. Jenny Strandh Blomsterdesign AB kan ta bort den liggande bokningen, men kunden måste själv genomföra den nya bokningen med hänvisning till godkännande av våra försäljningsvillkor.

Ombokning skall ske till info@jennystrandh.se

Om personen som bokar kurstillfället bokar åt andra samtidigt, är det upp till personen som genomför bokningen att läsa igenom våra försäljningsvillkor och underrätta de andra personerna om dessa.

Nyhetsbrev: I samband med en genomförd / accepterad bokning eller ett köp i webbutiken sparas din epostadress till utskick av nyhetsbrev. Din epostadress är den enda information som sparas och endast så länge du accepterar detta. Vid utskick av nyhetsbrev har du alltid möjlighet att avregistrera din epostadress för framtida utskick. Notera dock att efter varje nytt genomfört köp registreras din epost på nytt.